Tegnap délután nagyon megkívántam a pogit, így nekiálltam, s elkészült egy isteni finom sajtos pogi. Sajtként természetesen az engedélyezet parmezán került bele.
Íme a tuti recept:
Bevásárlólista:
- kókuszliszt
- 3 tojás
- 10 dkg parmezánsajt
- késhegyni szódabikarbóna
- csipet só
Az elkészítés menete:
A egy kevés lisztet önts egy tálba, majd a tojásokat kicsit verd fel, öntsd a liszthez, ezek után az összes többi hozzávalót add hozzá, s keverd össze. Ezután folyamatosan adagold hozzá a lisztet, addig, míg elég rugalmasnak és "keménynek" nem érzed a tésztát.
Ezután nyújtsd ki a tésztát, s szaggasd ki pogácsa-szaggatóval, s sorakoztasd egy sütőpapírral bélelt tepsibe!
Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt süsd aranybarnára! Folyamatosan ellenőrizd.
Van kedvenc pogácsa recepted?
Ne tartsd Magadban, oszd meg velünk!
Ha szeretnél friss információkhoz, receptekhez jutni, iratkozz fel hírlevelemre!
Kövesd a PaleolitKlub-ot a Facebook-on is!
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg másokkal is!