Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.

HTML

Paleo konyha

A paleolit diétához nem könnyű finom recepteket találni. Segítek Neked, s itt sok finom receptet találsz csoportokba gyűjtve. Főzzünk együtt!!

Hirdetés

Csatlakozz Hozzánk a Facebook-on is!

Hírlevélre feliratkozás

Friss topikok

  • Mária Bárányné: Sziasztok. Minden fajta hús engedett ebben a fajta Ősember diétában? (2012.12.19. 20:01) Paradicsomos káposzta
  • SuzyDínó: Kedves "monikam"! Te megsütötted ezt a kenyeret??? Mert eszerint a recept szerint egy híg málé le... (2012.06.21. 14:39) Magos kenyér
  • szpsz: Most pont ezt fogjuk enni. Nyamm! :) (2012.05.19. 12:47) Az igazi sós csirke
  • ..................................................: www.tenyek-tevhitek.hu/paleolit-nyersanyagok.htm itt találtok pontos információkat (2012.03.28. 16:46) Tilalmak? Van megoldás!
  • !Borsika: A kókuszlisztből mennyi kell bele? Csak úgy sacc per kábé :) (2012.03.22. 11:36) Paleo sajtos pogi

Linkblog

Blogajánló

stat

2010.10.01. 23:53 monikam

Paleo paradicsomos padlizsánkrém

Címkék: reggeli receptek diéta recept padlizsánkrém paleo paleolit

Képzeljétek, sikerült végre olyan reggelit készítenem, amit megtűr a kisfiam a kenyéren....

Eddig csak a sajt maradhatott rajta, mert, ha bármi más volt rajta, akkor nem ette meg.

Kíváncsi vagy, mi a  lett a megoldás?

A padlizsánkrém.

Íme az isteni finom padlizsánkrém receptje:

Bevásárlólista:

-2 padlizsán

- 2 paradicsom

- 4 gerezd fokhagyma

- ízlés szerint só és bors

- 1 teáskanál oregáno

- petrezselyem

- 7 teáskanál vörösborecet

- 4 evőkanál olívaolaj

Elkészítés menete:

Elsőként a padlizsánt kb. 50 percig süsd forró sütőben, így a héját is könnyen le tudod húzni! Miután lehúztad vágd apró kockára!

Mialatt a padlizsán sül, távolítsd el a paradicsom héját, s vágd apró kockára,s az utolsó negyedórára azt is tedd be a padlizsán mellé sülni!

Miközben együtt sülneka petrezselymet is aprítsd fel, a fokhagymát nyomd át fokhagymanyomón!

Ezután a padlizsánhoz keverd hozzá a fokhagymát, nyomd szét a padlizsánt, add hozzá a sót, borsót, oregánót, petrezselymet!

Már csak hozzá kell öntened az ecetet és az olívaolajat!

Fakanállal próbáld jól elkeverni, ha nem sikerül elérned a kívánd állagot, turmixold össze!

A végén, ha szükséges ízles szerint tehetsz még bele olívaolat vagy vörösborecetet.


Jó étvágyat hozzá!

Ha a fiam megette, akkor már csak finom lehet ;)))))

Te mit szoktál reggelizni? Oszd meg velünk, segítsünk egymásnak változatossá tenni a reggelit!

Ha szeretnél friss információkhoz, receptekhez jutni, iratkozz fel hírlevelemre!

Kövesd a PaleolitKlub-ot a Facebook-on is!

Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://paleolit.blog.hu/api/trackback/id/tr502338474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.