Ismét Éva kedves olvasónk receptjét hoztam el Neked, aki egy ízletes csirkecomb receptjével lepett meg minket.
Nem is csigázom tovább a kíváncsiságot.
Íme a bevásárlólista:
- 4 egész csirkecomb
- 4 csirkemáj
- 40 dkg szeletelt gomba
- 1 tojás
- 1 kisebb vöröshagyma
- ízlés szerint só, bors, petrezselyemzöld
- olívaolaj
Elkészítés menete:
Apróra vágott hagymán a pírítsd meg a gombát és az apróra vágott májat! Mikor már majdnem megsült, sóval, borssal, petrezselyemzölddel fűszerezd, s a tojással fogd össze!
Várd meg, míg langyosra hül, s a sózott combok bőre alá töltsd a tölteléket!
Sütőzacskóban vagy sütőpapírral bélelt tepsiben süsd meg!
Salátával tálald!
Jó étvágyat!
Köszönöm szépen Éva!
Továbbra is várom akár a FB-on, akár itt a kommenteknél a receptjeiteket!
Ha szeretnél friss információkhoz, receptekhez jutni, iratkozz fel hírlevelemre!
Kövesd a PaleolitKlub-ot a Facebook-on is!
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg másokkal is!