Egy gyors és könnyű receptet adok most Neked!
Ne lepődj meg, hogy a hagyományos sós csirke receptjét látod itt!
A diéta alatt nem kell lemondanod a húsról! I
gazán ínycsiklandozó ízt kapsz akkor is, ha csak sóval sütöd a csirkét. És az aranysárga csirke látványáról ne is beszéljünk! ;)
A bevásárlólista elég egyszerű ;) :
- egy bontott csirke (lehetőleg egész csirke)
- 1 kg só
Munka menete:
Öntsd a sót a tepsibe, ezután tedd rá a csirkét, s már mehet is a sütőbe. Egy közepes csikre kb. 1,5 óra alatt gyönyörű aranysárgára sül. Nem kell hozzá egyéb zsiradék, saját zsírjában megsül. Előtte ne sózd, fűszerezd, mivel a só átjárja sütés közben, így lesz kellemesen sós.
Zöldségörettel tálald!
Jó étvágyat!