Ma egy igazi ínyenc ételt hozok Neked.
Egy bélszínből készült édeskés, kicsit csípős steaket. Próbáld ki, nem fogsz csalódni!
Mire lesz szükséged?
- 2 szelet sovány bélszín
- 2,5 evőkanál szárított kókusz
- 2 pohár ananászlé
- ízlés szerint bors, koriander, kardamom
- őrölt chili
Elkészítés:
A fűszereket egy kis tálban keverd össze! Ha csontos a bélszín, akkor csontozd ki, s dörzsöld be a bélszín mindkét oldalát a fűszerkeverkékkel! Erősen dörzsöld, hogy a marha átvegye a fűszer ízét!
Ezután tedd bele egy tálba, szórd meg a kókusszal, s öntsd le EGY pohár ananászlével! Fedd le, s tedd néhány órára hűtőbe, hogy összeérjen a páccal!
Mikor kivetted a hűtőből, akkor tedd egy teflon serpenyőbe, öntsd bele a maradék ananászlevet, s párold meg a húst! Figyelj arra, hogy ha elfő a lé, akkor adj még hozzá ananászlevet, nehogy kiszáradjon a hús!
Ha szeretnél friss információkhoz, receptekhez jutni, iratkozz fel hírlevelemre!
Kövesd a PaleolitKlub-ot a Facebook-on is!
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg másokkal is!