Kíváncsi vagy, hogy mit is rejt ez a recept?
Nem is húzom az időt, vágjunk bele!
Íme a bevásárlólista:
- 1,5 fej vöröshagyma
- 1,5 citrom
- 1,5 dl fehérbor
- 0,75 dl olívaolaj
- egész bors,
- 1,5 mogyoró méretű gyömbér
- 3 babérlevél
- 1 csomó kapor
Hogyan készítsd el?
A tököket mosd meg, vágd cikkekre, s sózd meg, majd hagyd 10 percig állni!
Kb. 1 liter vízben főzd 15-20 percig a félbevágott hagymát a citromlével, fehérborral, olívaolajjal, néhány szem borssal, gyömbérrel, babérlevéllel együtt! Ezután ebbe tedd bele a patisszont, s ismét felforr, vedd le a tűzről! Sóval, citromlével ízesítsd! Négy-öt órára tedd hűtőbe. citromfűvel díszítve, jéghidegen szolgáld fel!
Ha szeretnél friss információkhoz, receptekhez jutni, iratkozz fel hírlevelemre!
Kövesd a PaleolitKlub-ot a Facebook-on is!
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg másokkal is!