Ma egy olyan receptet hoztam Neked, melyet egy kedves olvasónk Éva küldött el nekem, hogy megoszthassam Veled.
Egy ínycsiklandozó receptről van szó, melyet véleményem szerint egytálételként és köretkénet is fogyaszthatod.
Íme a mézes szezámmagos sárgarépa receptje
Hozzávalók:
- 80 dkg sárgarépa
- fél-1 evőkanál szezámmag
- 1 evőkanál méz
Elkészítés menete:
Elsőként hámozd meg a sárgarépát, s vágd hasábokra és rakd kiolajozott tepsibe!
Ezután enyhén sózd meg, s süsd 40 percig 180-200 fokra előmelegített sütőben! Félidőben csurgass rá 1evőkanál mézet, s szórd meg ízlés szerint fél-1 evőkanál szezámmaggal!
Jó étvágyat!
Köszönöm szépen Éva!
Továbbra is várom akár a FB-on, akár itt a kommenteknél a receptjeiteket!
Ha szeretnél friss információkhoz, receptekhez jutni, iratkozz fel hírlevelemre!
Kövesd a PaleolitKlub-ot a Facebook-on is!
Ha tetszik a bejegyzés, oszd meg másokkal is!